Logo Epi-toneri

  • Košarica 0 kn
      Prijavite se kako bi mogli staviti proizvode u košaricu!

Kutak za nepovjerljive


Dužnost nam je uvjeriti Vas kako su naši zamjenski toneri, tinte i riboni siguran izbor, provjerene i garantirane kvalitete te najvažnije od svega izuzetno povoljnih cijena.

Dugogodišnji rad isključivo sa tintama i tonerima je jamstvo da za Vas osiguravamo najkvalitetniji proizvod po pristupačnoj cijeni te da su kupci prepoznali naš potrošni materijal kao kvalitetan proizvod.

Reklamama velike korporacije uvjeravaju kupce u visoku kvalitetu svog originalnog proizvoda, pitanje je da li Vam je brand nužan ako za dvostruko manje novca sa zamjenskim tonerom možete ostvariti jednaku kvalitetu ispisa?

Moramo biti svjesni da proizvodnja OEM kao i zamjenskih proizvoda dolazi iz Azije zbog jeftine radne snage stoga skepticizam mora biti podjednak prema svim proizvodima koji dolaze od tamo.

Tokom godina su se u Hrvatskoj pojavile različite tvrtke koje su se bavile obnavljanjima, te su svojim lošim pristupom problemu odvratili kupce od zamjenskog potrošnog materijala. Najčešća rečenica je bila - "Uh, to smo probali od tvrtke XXX i to ništa ne valja". Mislim da ne treba generalizirati stvari već jednostavno isprobajte naše proizvode.