Logo Epi-toneri

  • Košarica 0 kn
      Prijavite se kako bi mogli staviti proizvode u košaricu!

Pravila i uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Stranice toneri.epithymia.hr su u vlasništvu tvrtke Epithymia d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni Rebublike Hrvatske. Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta.

PRIVATNOST I SIGURNOST

Epithymia d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Epithymia d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Epithymia d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.. 

Epithymia d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Epithymia d.o.o. Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

UVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Ako naručena roba nije isporučiva, Epithymia d.o.o. će kupca obavijestiti o tome. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci Erste Banka prije 12.00 sati. Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan. Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Epithymia d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Robu možete naručiti na sljedeće načine:
1. Narudžba preko Web trgovine
2. Narudžba e-mailom – prodaja@epithymia.hr
3. Narudžba telefonom – 01/5530-454, radnim danom od 09-15 sati
4. Narudžba faxom – 01/5530-454

Naznačene cijene su  maloprodajne (tj. cijene sa uključenim PDV-om), u cijene nisu uključeni troškovi dostave. Sva plaćanja se vrše u hrvatskoj valuti.

Epithymia d.o.o. će kupcu automatski nakon narudžbe odrađene preko toneri.epithymia.hr poslati e-mail potvrdu (obavijest). Što je moguće prije ( tj. svakim radnim danom od 09:00-15:00) kupac će dobiti Potvrdu prethodne obavijesti sa podacima koje je sadržavala i obavijest o stanju traženih artikala na skladištu.

U slučaju da Prodavatelj nije Kupcu dostavio Potvrdu prethodne obavijesti, potrošač će imati pravo raskinuti Ugovor u roku od 3 mjeseca. Ugovor se raskida pisanom obaviješću poslanom Prodavatelju. Ugovor je raskinut kada je Prodavatelj primio obavijest o raskidu. U slučaju raskida Ugovora potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu. Potrošač ne odgovara za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora. Trgovac je dužan što je moguće prije, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora, uvećan aza zatezne kamate po kamatnoj stopi poslovne banke trgovca za oročene štedne uloge na tri mjeseca za cijelo razdoblje, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu do isplate.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske i naplaćuje se 25,00  kn + PDV. Za iznos veći od 500kn dostava je besplatna. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca. Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transkcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se dostavljaju prvi slijedeći radni dan. Robu ne šaljemo pouzećem, prije slanja roba mora biti uplaćena!

REKLAMACIJE

Reklamacije se uvažavaju rokovima kako slijedi:

Zamjenski toneri - 6 mjeseci
Zamjenske tinte  - 2 mjeseca
Riboni                - 2 mjeseca

uz predočenjeg originalnog računa i uz pismeno obrazloženje uzroka reklamacije proizvoda. Roba mora biti vraćena u originalnoj i neoštećenoj ambalaži s kompletnim priborom i dokumentacijom.  Jamstveni rok počinje teći sa danom isporuke. Kupac može ostvariti pravo na jamstvo  ukoliko se pridržavao priloženih naputaka o uporabi proizvoda.

POVRATI ISPRAVNE ROBE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Epithymia d.o.o., D. Zbiljskog 1, 10000 Zagreb, sa naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac. Ne odgovaramo za krivo naručenu robu.  Povrat mora biti unaprijed dogovoren .

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI

Epithymia d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Epithymia d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Epithymia d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail prodaja@epithymia.hr

COPYRIGHT

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu

Stranice toneri.epithymia.hr su u vlasništvu je tvrtke Epithymia d.o.o. Sav sadržaj na toneri.epithymia.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice i podaci vlasništvo su tvrtke Epithymia d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu internet stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

ELEKTRONIČKA KOMUNIKACIJA

Kada posjetite toneri.epithymia.hr ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s toneri.epithymia.hr. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama toneri.epithymia.hr Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojima mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

PRIJAVE POVREDE ZAŠTITE I PRAVA

Epithymia d.o.o. poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nam o tome obavijestite.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Epithymia d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.